Nieuwe Lana Del Rey in trailer ‘Maleficent’

Lana del Rey leent haar zwoele stemgeluid aan een herwerking van ‘Once Upon a Dream’ voor de soundtrack van ‘Maleficent’, de nieuwe Disneyfilm met Angelina Jolie.

Tijdens de Grammy Awards moest Lana Del Rey nog het onderspit delven tegen Adele in de categorie ‘Beste song geschreven voor visuele media’. “Skyfall” haalde het van haar “Young and Beautiful”, de titelsong van ‘The Great Gatsby’. Maar geen nood, de volgende editie staat ze er opnieuw. Deze keer leent ze haar zwoele stemgeluid aan een herwerking van “Once Upon a Dream”, voor de soundtrack van Disneyfilm ‘Maleficent’.

In de trailer, die tijdens de Grammy Awards in première ging, is een opmerkelijke rol weggelegd voor hoofdrolspeelster Angelina Jolie. Toch is het de bezwerende muziek van Lana Del Rey die met de aandacht gaat lopen. ‘Maleficent’ wordt een remake van de Disneyklassieker ‘Sleeping Beauty’ (Doornroosje), die al dateert van 1959. Twee grote verschillen: de remake is geen animatiefilm, maar één met echte acteurs. Ook zal de focus nu liggen op de gemene Maleficent (Angelina Jolie) in plaats van de vervloekte prinses Aurora (Elle Fanning).

Lana Del Rey, bekend van ‘Video Games’ en ‘Summertime Sadness’, werkt momenteel aan een nieuw album dat “Ultra-Violence” zal heten. De releasedatum is nog niet bekend. (PS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content