Nieuw studioalbum met vers materiaal voor Fleetwood Mac?

Fleetwood Mac © gf

Fleetwood Mac werkt momenteel aan een nieuw album, zo bevestigde Christine McVie aan NME en Rolling Stone Magazine. Het is het eerste studioalbum van de band sinds ‘Say You Will’ uit 2003.

Fans van Fleetwood Mac mogen enthousiast beginnen worden, want volgens McVie zijn er al heel wat nieuwe songs opgenomen en wordt er hard gewerkt aan andere tracks om binnenkort op plaat vast te leggen. “We zijn al met zeven songs de studio in getrokken twee jaar geleden”, aldus McVie aan NME. “We hebben die even in de ijskast gelegd toen we op onze grote tour vertrokken in 2014 en 2015, maar nu denk ik dat we er terug volledig voor gaan, zodat we het album in oktober kunnen afwerken.”

Stevie Nicks, die momenteel solo op tour is, heeft haar medewerking nog niet verleend, maar dat mag volgens McVie geen probleem zijn.

“Lindsey (Buckingham nvdr) en ik hebben genoeg materiaal om uit te kiezen en de songs zijn allemaal fantastisch”, liet McVie optekenen door Rolling Stone. “We kunnen makkelijk het album afwerken, en dan kan Stevie ons eventueel vervoegen wanneer we ermee op tour gaan.”

Eind juli bracht de band nog een heruitgave van hun album ‘Mirage’ uit 1982 op de markt.(KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content