Nieuw nummer van Lily Allen op soundtrack van ‘Girls’

© Epa

Het liedje ‘L8 CMMR’ van de Britse Lily Allen staat op de soundtrack van de serie ‘Girls’.

Het liedje ‘L8 CMMR’ van de Britse Lily Allen staat op de soundtrack van de serie ‘Girls’.

De zangeres is helemaal terug. Na een korte ‘break’ van de muziek, kwam ze in 2013 helemaal terug met de single ‘Hard Out Here’ en een cover van ‘Somewhere Only We Know’ van Keane. Haar laatste single ‘Air Balloon’ doet het ook erg goed en blijft als een oorworm plakken in je oor.

Maar nu heeft de Amerikaanse serie ‘Girls’ een nummer gebruikt van Lily Allen op hun soundtrack. Hiermee krijgt de wereld alweer een nieuw nummer van Allen voorgeschoteld ‘L8 CMMR’.

Lily Allen is alvast grote fan van de serie, zo vertelde ze aan het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone. Over hoe de makers van ‘Girls’ bij haar terechtkwamen, vertelde ze het volgende: “Grey Kurstin, met wie ik het nieuwe nummer geschreven, speelde enkele van mijn nieuwe nummers in het gezelschap van mensen die aan ‘Girls’ werken. Blijkbaar waren ze zo gek van mijn nieuwe liedjes, dat ze later terugkwamen en vroegen aan Greg of ze een nummer mochten gebruiken in een van de afleveringen van ‘Girls'”. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content