Music for Life 2013 laat luisteraar zelf zijn goede doel kiezen

Onder het motto ‘Dit jaar kies je zélf je goede doel. Welke Vlaamse vzw verdient jouw steun?’ is de achtste editie van Music for Life van start gegaan. De solidariteitsactie vindt dit jaar plaats van 17 tot 24 december op het domein De Schorre in Boom.

“Dit jaar kies je zélf je goede doel. Welke Vlaamse vzw verdient jouw steun?” Met die oproep hebben Studio Brussel en de Koning Boudewijnstichting het startschot voor de achtste editie van Music for Life gegeven. De jaarlijkse solidariteitsactie vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 24 december onder de noemer “De warmste week”. Centrale locatie voor Music for Life 2013 wordt het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom.

Scholen, verenigingen, vrienden… kiezen dit jaar zelf welk goede doel ze tijdens Music for Life steunen met een geldinzamelingsactie. Dat goede doel moet een Vlaamse vzw zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving, in Vlaanderen of daarbuiten. “Waarom zouden we één goed doel uitpikken, als we kunnen samenwerken met zo veel vzw’s die zich al inzetten voor een solidaire samenleving?”, zegt Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen. “We zijn ervan overtuigd dat de Vlamingen ook dit jaar weer massaal warme acties op
poten zullen zetten tijdens de week voor Kerstmis, zodat die week ook effectief ‘de warmste week’ van het jaar wordt.”

Een goed doel voorstellen kan vanaf maandag via musicforlife.be. Nadien is het aan de Koning Boudewijnstichting, de structurele partner van Studio Brussel voor Music for Life 2013, om het voorstel al dan niet goed te keuren. Op basis van een aantal criteria beslist de stichting autonoom of een voorgesteld goed doel aanvaard wordt of niet.

Via musicforlife.be kunnen geïnteresseerden alle praktische informatie vinden over het voorstellen van goede doelen. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content