Muse speelt live op wereldpremière ‘World War Z’

De Britse band Muse zal op zondag 2 juni optreden op de wereldpremière van ‘World War Z’ in Londen.

Muse werkte samen met het productiehuis Paramount voor de soundtrack van de nieuwe apocalyptische zombiefilm ‘World War Z’, met onder anderen Brad Pitt. De nummers, die in de film te horen zullen zijn, komen uit hun meest recente album ‘The 2nd Law’. Op 2 juni gaat ‘World War Z’ in wereldpremière aan het befaamde Leicester Square, en Muse zal na de vertoning een concert spelen op de Horse Guards Palace Ground in St. James’s Park. Kaarten voor het optreden zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 28 mei.

‘World War Z’, geregisseerd door Marc Foster, vertelt het verhaal van voormalig VN-onderzoeker Gerry Lane (Brad Pitt), die in een race tegen de klok een einde probeert te maken aan een verschrikkelijke pandemie. De ziekte brengt regeringen aan het wankelen, bedreigt de mensheid en verandert iedereen die besmet geraakt in hyperkinetische zombies.

‘The 2nd Law’ is ondertussen al het zesde studioalbum van Muse. De band werd in 1994 opgericht en verkocht inmiddels al meer dan vijftien miljoen cd’s. Het album ‘The 2nd Law’ verscheen vorig jaar op 2 oktober en prijkte na een week al op de nr. 2 in de Billboard Album Top 100. ‘World War Z’ verschijnt op 3 juli in de zalen. (JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content