Mixtape n°6: Lil B

Er beweegt iets in het Amerikaanse hiphopmilieu. Terwijl de spots volledig op Tyler, The Creator en zijn Odd Future staan trekt Lil B even het laken naar zich toe met zijn schunnige mixtape ‘Bitch Mob (Respect The Bitch Vol.1).’

The Based God weet hoe hij zijn fans moet verwennen. ‘Bitch Mob’ is dit jaar al de derde mixtape van de Californische rapper, en we zijn nog niet eens halverwege 2011. Als je jezelf niet laat afleiden door de waterval aan obsceniteiten, hoor je dat Lil B in zijn hum is. ‘Rock 4sho’ bouwt voort op een oldschool deuntje dat perfect op Dr. Dré’s klassieker ‘The Chronic 2001’ past. ‘Out The Game’ is het ideale een-tweetje tussen de subtiele emopop van The XX en Lil Waynes opgesmukte R&B.

Lil B is ook een wispelturige rapper. Hoe hoger hij klimt, des te lager hij valt. ‘I Need The Based’ is zo duf als de kledingstijl van Yves Leterme. En de overdaad aan het woord ‘Swag’ irriteert in ‘Still Cooking’. Maar wie het beste uit zijn tapes kan filteren ziet in Lil B misschien wel een even grote Messias als Tyler, The Creator.


Download Mixtape | Free Mixtapes Provided by DatPiff.com

Tracklist

1.Ready For War

2.Still Cooking

3.Azz Up

4.Dopeman Hunter

5.Please Respect The Bitch

6.Pay 4 Pussy

7.Shake Ya Booty

8.5150

9.Mask Up

10.Rock 4sho

11.Salute To The Bitch

12.I Need The Based

13.Out The Game

14.Were U From Throw It Up

15.Hancho

16.My Life

17.Time To Die

18.Still Thuggin

19.Put Down The Guns

20.Show You Who The Bitch

21.Bill Bellamy

22.Back Of Yo Neck

23.Need My Love

24.I Just Wanna Cry

Kasper-Jan Raeman

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content