Michel Jonasz, Philip Catherine en BJ Scott op tweede editie van Toots Jazz Festival

© gf

Michel Jonasz, Philip Catherine en BJ Scott komen naar de tweede editie van het gezellige, maar muzikaal zeer hoogstaande Toots Jazz Festival in Terhulpen.

Dat heeft de organisatie vrijdag meegedeeld tijdens de voorstelling in Terhulpen. Het festival zal plaatsvinden op het dorpsplein van Terhulpen van 9 tot 11 september 2016.

De voorstelling gebeurde in aanwezigheid van de Belgische jazzmuzikant Toots Thielemans, die vrijdag zijn 94ste verjaardag vierde, in het gezelschap van BJ Scott en Philip Catherine.

Op vrijdag 9 september zal Typh Barrow het festival openen. Daarna kunnen fans het Michel Jonasz Quartet aan het werk zien. Op zaterdagavond spelen er verschillende grote namen uit de Belgische jazzscene (Sal La Rocca, Ivan Paduart…) en treedt Philip Catherine er op samen met Richard Galliano en Didier Loockwood. Op zondag 11 september staat BJ Scott op het podium tijdens een “jazz brunch” waarbij ze hulde zal brengen aan de grote zangeressen van de jazz.

Naar de eerste editie van het Toots Jazz Festival in 2014 kwamen 3.000 bezoekers. De voorverkoop voor dit jaar start binnenkort. Tickets zijn dan verkrijgbaar bij Ticketmaster, Fnac, Boutique RTBF en White Night.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content