Michael Jacksons nieuwe clip ‘Hollywood Tonight’

Sinds dit weekend kan je de videoclip van ‘Hollywood Tonight’ bekijken. Het is de tweede single uit zijn postuum uitgebrachte album ‘Michael’.

Voor de tweede single uit ‘Michael’ trok regisseur Wayne Isham naar The Pantages Theatre, een beroemde theaterzaal op Hollywood Boulevard. Hij legde MJ er al vast op beeld in 1995.


De videoclip vertelt het (cliché)verhaal van een jonge danseres, die naar Los Angeles vertrekt om het te maken als danseres. De deerne loopt heel wat audities af en hoopt via MJ’s signature dancemoves grootse rollen binnen te slepen.


Sinds zijn dood in juni 2009 is Michael Jackson nog lang niet vergeten – om zijn muziek of de verhalen rond zijn persoon, dat laten we in het midden. De laatste jaren voor zijn dood werkte ’s werelds beroemdste popster aan een nieuw album, de opvolger voor ‘Invincible’ uit 2001. Daarnaast plande hij een kolossale wereldtour, die hij helaas nooit heeft kunnen aanvatten. Het album ‘Michael’ werd in december postuum uitgebracht en bevat 10 tracks. MJ werkte onder meer samen met Lenny Kravitz en 50 cent.Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content