Melissa Auf Der Mauer in de Muziekodroom

De ex-bassiste van the Smashing Pumpkins zakt met haar multimediaproject Out of Our Minds af naar Hasselt.

‘Ongezien’ is misschien een groot woord, maar we moeten toch toegeven dat Melissa Auf Der Mauer een tamelijk uniek concept uitwerkte voor haar tweede soloabum. Met Out of Our Minds werkte ze aan zowel een cd als aan een kortfilm en een graphic novel. En wat meer is, ze treedt morgen 10 november op in de Hasseltse Muziekodroom.

Op haar website vertelt de ex-bassiste van the Smashing Pumpkins dat dit project maar kon ontstaan door de recente veranderingen in het landschap. Omdat “de technologie torens van de traditionele muziekindustrie deed afbrokkelen”, besloot de artieste het eens anders aan te pakken en mixte haar muzikale talenten met die voor beeldende kunst.

Het resultaat van die ambitieuze onderneming zal morgen uitgebreid belicht worden in Hasselt. Naast het optreden van Melissa zelf, wordt namelijk ook haar kortfilm voor het project getoond. Reden genoeg om u naar de ticketverkoop te haasten, want uitverkocht is het concert nog niet.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dieter Brusselaers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content