Major Lazer vervangt Neil Young op affiche van Pukkelpop

Na een lange zoektocht langs alle muzikale wegen naar een vervanger voor Neil Young is de organisatie uitgekomen bij Major Lazer. Dus geen Nick Cave, dEUS of Netsky, zoals de geruchten de ronde deden.

Na een lange zoektocht langs alle muzikale wegen naar een vervanger voor Neil Young is de organisatie uitgekomen bij Major Lazer. Het knotsgekke collectief stond onlangs nog in Klub C op Werchter en speelde vorig jaar een knaller van een show in Kiewit.

‘Belgium is always very special for us’, zei bezieler en producer/dj Diplo nog op Studio Brussel, dus zakt de band vrijdag af naar de Pukkelpopweide. Niet om de festivaldag af te sluiten, want Major Lazer staat als vierde act op de Main Stage geprogrammeerd, van 16.40 uur tot 17.40 uur. Fun., Skunk Anansie en Eels schuiven dus een plaatsje op. Ook in het uurschema van de Club werden enkele wijziging doorgevoerd.

Verwacht je aan een zotte show vol energie en stevige hits als ‘Get free’, ‘Bubble butt’ en ‘Watch out for this (Bumaye)’. (DB)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content