Madonna: “Kanye West is de zwarte versie van mezelf”

© BelgaPicture

“Kanye West is mijn ideale opvolger. Hij is de nieuwe Madonna.” Met deze woorden bewierookte de Queen of Pop de Amerikaanse rapper in de zondageditie van de New York Daily News. “Kanye West is de zwarte Madonna”, voegde ze er nog aan toe.

De 56-jarige Amerikaanse zangeres komt tot deze conclusie omdat de 37-jarige West, net als Madonna op het hoogtepunt van haar zangcarrière, taboes probeert te doorbreken. “En hij zoekt ook nog eens de grenzen van zijn vak op”, gaat ze verder. “We weten en zien in dat we dit gemeen hebben. We zijn kameraden in het verleggen van grenzen.”

De twee zijn uiteraard geen onbekenden voor elkaar. Zo werkte de rapper mee aan enkele nummers op Madonna’s nieuwste album ‘Rebel Heart’. Ook Madonna schreef met West een nummer dat op zijn nieuwe plaat komt. Madonna kwam ook nog even terug op de kritiek die ze kreeg voor haar outfit die ze droeg tijdens de afgelopen Grammy Awards. “Je zag mijn kont? En dan? Ik zorg goed voor mezelf en ik kan ze tonen als ik 56, 66 of 76 jaar ben. Wie zegt dat dit verboden is, is een seksist en discimineert.”

Lees hier Madonna’s tirade tegen leeftijdsdiscriminatie “Wat is eigenlijk het verschil met racisme?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content