Madonna concerteert op 12 juli in België

Madonna komt opnieuw naar België. De Amerikaanse popdiva zal tijdens haar wereldtournee halthouden in het Koning Boudewijnstadion waar ze haar nieuwste album “MDNA” komt voorstellen.

Madonna komt opnieuw naar België. De Amerikaanse popdiva zal tijdens haar wereldtournee op 12 juli halthouden in het Koning Boudewijnstadion waar ze haar nieuwste album ‘MDNA’ komt voorstellen. Haar vorige en tot nog toe enige passage in België dateert van juli 2009, tijdens de Sticky and Sweet world tour, op de weide van Werchter.

Dure tickets

De ticketverkoop voor het concert in Brussel start op 17 februari. De prijzen variëren van 45 euro, voor de zitplaatsen op de achterste rijen, over 92 euro voor de goedkoopste staanplaatsen tot 150 euro voor de beste zitplaatsen. Telkens exclusief servicekosten.

In Nederland, waar tot 185 euro plus servicekosten moet worden betaald, gaan de prijzen niet onopgemerkt voorbij en wordt in de media luidop de vraag gesteld of Madonna haar entreegeld waard is.

In het Amerikaanse magazine Newsweek verdedigde Madge zich als volgt: “Begin gewoon te sparen. Mensen spenderen honderden dollars aan gekke aankopen als handtassen. Werk dus maar het hele jaar, schraap je geld bij elkaar en kom naar mijn show. Ik ben het waard.”

Madonna 2012 World Tour vanaf 29 mei

‘MDNA’, haar twaalfde album, komt uit op 26 maart. De Madonna 2012 World Tour begint op 29 mei in de Israëlische stad Tel Aviv. Onder andere Zuid-Amerika en Australië, waar Madonna al 20 jaar niet meer langskwam, en 26 Europese steden, waaronder Londen, Parijs, Milaan en Berlijn krijgen de superster over de vloer.

Afgelopen weekend deed de 53-jarige Madonna haar status van Queen of Pop alle eer aan met een spetterend miniconcert tijdens de pauze van de Amerikaanse Super Bowl-finale. De stijlvolle presentatie van de nieuwe single ‘Give Me All Your Luvin’ kreeg nog ‘extra aandacht’ door de middelvinger van de Britse hiphopster M.I.A. aan het einde van de act. De Amerikaanse televisiezender NBC en de National Football League (NFL) boden hiervoor hun excuses aan. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content