Maak een remix van Bon Iver en verover een plaats op het nieuwe album

Bon Iver organiseert een originele fanwedstrijd. Wie een remix maakt van één van de nummers van ‘Bon Iver, Bon Iver’, kan een plekje bemachtigen op het nieuwe album van de band.

Justin Vernon & co hebben een slimme manier gevonden om hun studioplaat uit 2011, ‘Bon Iver, ‘Bon Iver’, opnieuw onder de aandacht te brengen. De indiefolkband uit Wisconsin lanceert het ‘Bon Iver, Bon Iver: Stems Project’, een wedstrijd voor alle creatieve fans die de nummers van de band graag eens aan een muzikale make-over willen onderwerpen.


Bon Iver stelt de tien nummers van ‘Bon Iver, Bon Iver’ ter beschikking via Spotify. Deelnemers van de wedstrijd kunnen de muziek downloaden en moeten het resultaat van hun remix op de muzikale sociaalnetwerksite Indaba Music posten. Via een stemming wordt van elk nummer de beste remix gekozen, die dan ‘vereeuwigd’ wordt op een album dat online te beluisteren zal zijn.

Om de wedstrijd te promoten, hebben de overige bandleden en vrienden van de groep hun eigen remix in elkaar gestoken. Hier kunt u luisteren naar drummer Sean Carey’s versie van ‘Minnesota, WI’. (AVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content