Maak een officiële videoclip voor Girls in Hawaii met Knack Focus

U wil zelf eens de handen uit de mouwen steken en meewerken aan een officiële videoclip? Liefst voor een Belgische rockgroep? Dat komt dan goed uit: Girls in Hawaii vraagt aan u om de clips bij vijf onuitgegevens nummers te maken.

Je hebt nog prachtig beeldmateriaal op de zolderkamer liggen? Misschien interessante familiefilmpjes op de harde schijf van de computer? Of je wil simpelweg een scenario voor een videoclip uitschrijven en opnemen? Waag dan uw kans: stel je creatieve ideeën voor aan Girls In Hawaii. De Belgische rockgroep heeft nog vijf onuitgegeven nummers die ze wil uitbrengen, en wil jou betrekken bij de productie van de bijhorende videoclips.

Download hier de mp3’s van de songs en bedenk er een clip voor. Verstuur uw filmpje (bestand of YouTube link) naar info@62tvrecords.com. Een professionale jury bestaande uit de regisseurs Bouli Lanners en Nicolas Provost, de redactie van Knack Focus en Focus Le Vif, en uiteraard leden van Girls In Hawaii zelf kiest uit de inzendingen de beste clips uit. De winnaar kan rekeninen op internationale erkenning en enkele mooie prijzen, waaronder een Canon Eos 70d. Deadline: 31 mei. Aan de slag dus!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content