M-idzomer haalt Candy Dulfer naar Leuven

© /

Met Candy Dulfer maakt M-idzomer, het Leuvense muziek- en cultuurfestival, de lijst met headliners compleet. Ertebrekers, Willis Earl Beal en Wouter Deprez & Ruben Focketyn vervolledigen de affiche.

Qua line-up zit het huiswerk van de organisatoren van M-idzomer erop. Vier nieuwe namen, de laatste, werden vandaag bekendgemaakt. De Nederlandse saxofoniste Candy Dulfer, in een ver verleden nog regelmatig te zien op het podium met Prince (en andere wereldsterren), is de grote naam op de jazzdag. Haar debuutalbum ‘Saxuality‘ waarmee ze een Grammy-nominatie kreeg, ging 2,5 miljoen keer over de toonbank.

Andere nieuwe namen op de affiche zijn Ertebrekers – het trio Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Jefferson – en soul-en-blues-man Willis Earl Beal. Eerder werd al de komst van onder meer Tourist LeMC, Mark Lanegan Band en The Van Jets bekendgemaakt.

M-idzomer is niet enkel een muziekfestival, maar ook een cultuurfestival. Het museum krijgt bezoek van Wouter Deprez & Ruben Focketyn met hun muzikale voorleesvoorstelling ‘Bloemen, Bijen en Borstbollen.’

Het volledige programma:

Donderdag 28 juli

Tuin: Tourist LeMC + Ertebrekers

Het Forum: Willow (Zacht)

Vrijdag 29 juli:

Tuin: Candy Dulfer + TaxiWars

Zaterdag 30 juli:

Tuin: Mark Lanegan Band, Low + Willis Earl Beal

Het Forum: Wouter Deprez & Ruben Focketyn

Zondag 31 juli:

Tuin: The Van Jets, Jasper Steverlinck

M-idzomer is een festival van Het Depot en M – Museum Leuven. Festivaltickets zijn te koop via m-idzomer.be. Een dagticket voor donderdag kost €25, voor vrijdag €30, voor zaterdag €35 en voor zondag €25. Voor een combiticket betaal je €100.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content