Lokerse Feesten strikken Neil Young & Crazy Horse

Rockgod Neil Young en zijn Crazy Horse spelen op 5 augustus op de Lokerse Feesten de laatste show van hun Europese Tour 2014. De ticketverkoop voor hun exclusieve optreden in de Benelux start meteen.

‘Met enige trots kondigen we Neil Young & Crazy Horse aan die op dinsdag 5 augustus in Lokeren de laatste show van hun Europese Tour 2014 zullen spelen’, klinkt het op de website van de Lokerse Feesten. Dat betekent een eerste klepper voor het tiendaagse stadsfestival.

De laatste keer dat de rockgod en zijn drie kornuiten op de grote Kaai stonden, dateert van 2001. ‘Iedereen die er tijdens de tourfinale van 2001 bij was (‘Ahoy The Killer’ – 24 juli 2001), weet wat dit betekent qua verschroeiende intensiteit’, aldus de festivalorganisatie.

Het concert op dinsdag 5 augustus wordt opnieuw een full show van twee uur. De voorverkoop start meteen, net als de verkoop van de 10-dagen combitickets.

Young stond dit jaar al in Vorst Nationaal. Het concert in juni was in een mum van tijd uitverkocht. Hun langverwachte passage op de Pukkelpop moest wegens de blessure van Sampedro afgezegd worden. Fans van de rockveteraan en zijn begeleidingsband krijgen komende zomer een tweede kans.

De 40ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 1 augustus tot en met zondag 10 augustus 2014. De rest van het programma wordt later bekendgemaakt. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content