Listen! lost verse namen, van Motor City Drum Ensemble tot Palms Trax

Motor City Drum Ensemble © :

Elektronicafans met dansbenen, opgelet!

Dat technolegende Jeff Mills en afrobeatpionier Tony Allen de vierde editie van Listen! Festival op gang mogen trappen, weten we al even. Nu heeft het festival dat openstaat voor alle vormen van alternatieve elektronische dansmuziek een nieuwe lading namen gelost.

Zo kondigde de organisatie sets en optredens aan van Karenn ‘live’, Motor City Drum Ensemble, Kamaal Williams, Objekt, Palms Trax, Avalon Emerson, Lefto, Cleveland en DTM Funk. Nieuw dit jaar is het Sound District, oftewel de Sint-Gorikshallen, waar alle dagactiviteiten plaatsvinden. Zo voert de Brusselse radio Kiosk een peloton van hippe webradio’s aan dat er zal uitzenden en is er een gear- en synthesizerbeurs.

Listen! pakt ook uit met randactiviteiten, gecureerd door Belgische labels. Onder meer Vlek, Lexi Disques, Ekster en We Play House organiseren op donderdag 18 april een reeks gratis showcases in de Brusselse binnenstad. Ook het Gentse ambient-label STROOM, het Rebel Up-collectief, Le Bureau Electronique en de queercollectieven Spek & Gay Haze zetten evenementen op poten.

De volledige line-up met alle showcases wordt in januari aangekondigd. Ondertussen is de ticketverkoop bezig.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content