Lisa Smolders presenteert het nieuwe StuBru-programma ‘De middag draait door’

Vanaf maandag 19 maart presenteert Lisa Smolders ‘De middag draait door’ op Studio Brussel. Het programma vervangt ‘Spelen met Sofie’ en draait van 12 tot 13u verzoeknummers ‘met een link’.

Het nieuwe programma ‘De middag draait door’ brengt elke weekdag van 12 tot 13 uur verzoeknummers die de StuBru-luisteraars mailen, tweeten, sms’en of doorbellen. De opeenvolgende nummers moeten op een of andere manier aan elkaar gelinkt zijn. De luisteraar bepaalt zelf wat de link is.

‘Op Here Comes The Sun van The Beatles zou Yellow van Coldplay kunnen volgen, aangezien de zon een grote gele bol is. Een mogelijke opvolger voor Yellow zou dan weer Orange van Metal Molly kunnen zijn, want geel en oranje zijn allebei kleuren’, meldt Studio Brussel. De 26-jarige Lisa Smolders zal het programma aan elkaar praten.

Smolders was tot voor kort assistent-presentator voor het praatprogramma ‘Reyers Laat’ op Canvas. Op Acht presenteert ze Metropolis en Humo’s Rock Rally Rapport. ‘Ik mag nu een programma maken met de grootste muziekliefhebbers van het land, namelijk de Studio Brussel-luisteraars zelf. Dat betekent dat alles kan gebeuren, alles kan gedraaid worden, maar vooral dat het altijd goede muziek zal zijn’, aldus de enthousiaste Lisa Smolders.

‘De middag draait door’ komt in de plaats van ‘Spelen met Sofie’, het programma dat werd stopgezet door het plotse vertrek van Sofie Lemaire naar Woestijnvis. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content