Lil Wayne gehospitaliseerd na epileptische aanvallen

De Amerikaanse rapper Lil Wayne (30), die hits scoorde met ‘Lollipop’ en ‘Got Money’, werd opnieuw in het ziekenhuis opgenomen omwille van zware epilepsieaanvallen. De voorbije zes maanden kreeg hij al meerdere toevallen.

Volgens persbureau Associated Press werd de rapper opnieuw naar het ziekenhuis gebracht nadat zijn bodyguards hem bewusteloos op de grond vonden. Hij werd behandeld voor een onbekende aandoening en zou aan het herstellen zijn. De entertainmentwebsite TMZ berichtte eerder dat Wayne in kritieke toestand vocht voor zijn leven. Hij zou in een kunstmatige coma gehouden worden en beademing krijgen. Zijn woordvoerders ontkenden die geruchten en via Twitter gaf de rapper zelf een teken van leven. “Alles is ok. Bedankt voor de gebeden en liefde”, postte hij.

Ook vrienden van Lil Wayne, die hem dit weekend bezochten, bevestigen dat het goed gaat met hem. Onder andere rapper Drake en basketballer Chris Paul kwamen op ziekenbezoek. Popster Nicki Minaj staat onder contract bij Young Money, Wayne’s platenlabel, en bracht ballonnen mee naar het ziekenhuis. Toch blijven fans ongerust omdat er nog geen foto’s van Lil Wayne werden vrijgegeven. TMZ blijft volhouden dat de rapper er erger aan toe is.

Tijdens de opnames van de videoclip van Nicki Minaj eerder deze maand kreeg Wayne verschillende toevallen en werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis. De volgende ochtend mocht hij alweer naar huis. In oktober vorig jaar deed een gelijkaardig scenario zich voor tijdens twee vliegreizen. (CS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content