Liam Gallagher voedt speculaties over reünie Oasis

Oasis in betere tijden © .

Oasis- en Beady Eye-frontman Liam Gallagher heeft met een serie cryptische tweets speculaties gevoed over een mogelijke reünie van Oasis..

De vroegere frontman Liam Gallagher van Oasis heeft met een serie cryptische tweets speculaties gevoed over een mogelijke reünie van de legendarische Britse rockband, zo hebben Britse media vrijdag gemeld.

In vijf twitterberichten spelde Gallagher donderdag de naam van de groep die bijna twintig jaar geleden debuteerde met het album “Definitely Maybe”. In 2009 splitte de band, na een zoveelste ruzie tussen de broers Liam en Noel Gallagher.

In een zesde bericht noemde Gallagher het gezelschap helemaal bij naam. Talrijke fans zien in de berichten een bewijs dat de groep weer bijeenkomt. De twitterberichten kregen tienduizenden retweets.

Nog een gevolg was dat gokbedrijven als Ladbrokes en Paddy Power weddingschappen opschortten rond de groep als headliner op het Glastonbury-festival, aldus SkyNews.

Vorig jaar zei Liam de “strijdbijl te willen begraven” en een reünie te zien zitten om de twintigste verjaardag van het oprichten van de band te vieren. “Misschien zullen ouder worden en wijsheid de bovenhand krijgen”, prevelde de Daily Mirror op zijn website. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content