Les Ardentes geeft eerste namen vrij

Het Luikse festival Les Ardentes laat deze zomer onder andere Stromae, Arno en AKS aanrukken.

Na Dour maakt ook een ander Waals zomerfestival namen bekend: Les Ardentes in Luik. De voorlopige affiche is goed van Belgen voorzien. Oude rot in het vak Arno en Brusselaar Stromae, hitwonder en revelatie van het laatste jaar, hebben al bevestigd. Ook Puggy, een multinationale rockband die zichzelf toch Belgisch beschouwt, en Addicted Kru Sound, die even Selah Sue als leadzangeres mochten genieten, zijn twee andere artiesten om naar uit te kijken.


Op vrijdagavond vliegen de stevige beats je gewoonlijk om de oren in het ‘Aquarium’ van de Halles des Foires. Technasia, Frans DJ en producer, en Nederlander Joris Voorn staan voorlopig al op dat lijstje. Wie trouwens een voorproefje wil van Voorns sublieme mix van house, techno en experimentele minimal kan op 26 februari in de Fuse in Brussel terecht.


Verder vinden we nog namen als Keziah Jones, Gablé, Suarez, Sophie Hunger en Sexy Sushi op de affiche terug. Het Luikse festival aan Parc Astrid vindt deze zomer plaats van donderdag 7 tot en met zondag 10 juli. Wie er snel bij is om zijn tickets te kopen, geniet een voordeliger tarief. Meer info hier.Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content