Lenny Kravitz en Sting op TW Classic 2012

© belga

Lenny Kravitz en Sting zijn de eerste topnamen voor TW Classic, dat op zaterdag 23 juni in Werchter plaatsvindt. Kravitz zal het festival met een spervuur aan hits en klassiekers afsluiten.

De eerste namen voor TW Classic zijn bekend. Lenny Kravitz en Sting zijn alvast twee topnamen voor het festival, dat op zaterdag 23 juni in het Festivalpark in Werchter plaatsvindt.

Lenny Kravitz zal TW Classic 2012 met een spervuur aan hits en klassiekers afsluiten. Zijn jongste album “Black and White America” (2011) beschouwt hij als de meest persoonlijke en diverse collectie uit zijn carrière. Kravitz keert letterlijk en figuurlijk terug naar zijn roots.

Sting, die wereldberoemd werd als frontman van The Police, heeft voor de Back To Bass Tour (2011-2012) zijn solohits en een aantal nummers van The Police ontmanteld en uitgepuurd. De oefening past in de viering van 25 jaar solocarrière. Begin maart speelt hij twee keer voor een uitverkocht Koninklijk Circus in Brussel. De zomer brengt Sting naar TW Classic. Binnenkort worden meer namen aan de affiche toegevoegd.

Een ticket voor TW Classic kost 69 euro in voorverkoop. De tickets zijn vanaf vrijdag 20 januari om 9 uur te koop via Proximus Go For Music: 0900/260.60. Tickets zijn vanaf 1 februari ook verkrijgbaar via Fnac en Free Record Shop. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content