Legendarische Doors op Suikerrock Kick-Off

Twee leden van de originele legendarische Doors, met name Ray Manzarek en Robby Krieger, concerteren op dinsdag 20 juli op de Grote Markt van Tienen tijdens de Suikerrock Kick-off.

Twee leden van de originele legendarische Doors, met name Ray Manzarek en Robby Krieger, concerteren op dinsdag 20 juli op de Grote Markt van Tienen tijdens de Suikerrock Kick-off, een aparte concertavond die een tiental dagen voor de start van het eigenlijke Suikerrockfestival plaatsvindt.

Manzarek en Krieger spelen die avond met Brett Scallions (Fuel), baslegende Phil Chen (Rod Stewart, Bob Marley) en drummer Ty Dennis.

Naast The Doors, die al hun hits zullen brengen, treden tijdens de Suikerrock Kick-Off ook nog John Fogerty van de vroegere Creedence Clearwater Revival en ZZ Top op. Suikerrock zelf heeft plaats van donderdag 29 juli tot zondag 1 augustus. Voorlopig zijn enkel drie namen van de affiche bekend. De Kreuners, Golden Earring en The Australian Pink Floyd Show concerteren alle drie op zondag 1 augustus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content