Leffingeleuren organiseert zeven dagen durende concertreeks

© Getty

Festival Leffingeleuren pakt in september uit met een concertreeks verspreid over zeven dagen. Dat meldt de organisatie donderdag.

Traditioneel vindt in september het meerdaagse festival Leffingeleuren plaats. Omwille van de coronasituatie zorgt de organisatie dit jaar opnieuw voor een coronaproof alternatief. Vorig jaar werd het festival in extremis nog vervangen door het alternatief ‘Op en Tent’ – een concertreeks voor telkens 400 personen per avond, zittend in bubbels. Dit jaar hoopt de organisatie een duizendtal toeschouwers staand en zonder social distancing te ontvangen. ‘Eigenlijk is het nog even afwachten op de concrete details van het zomerplan in september maar we zijn voorbereid. Er liggen verschillende scenario’s klaar en we hebben een veiligheid ingebouwd om flexibel te kunnen zijn’, zegt organisator Lode Pauwels.

Tussen 10 en 26 september komen Amenra, Goose, Mooneye, Absynthe Minded,Sophia, Jozef Van Wissem, Mauro, The Haunted Youth en Girls In Hawaii spelen in de ‘open tent’ in Leffinge. Dat gebeurt afwisselend op concertavonden en echte festivaldagen. De organisatie mikt daarbij op een duizendtal toeschouwers.

Naast de concerten in de open concerttent voorziet de organisatie dit jaar ook een echte festivalsfeer met ruimte buiten de tent, eetstandjes en bars. Tickets zijn vanaf zaterdag 12 uur te verkrijgen. De voorverkoopprijzen variëren tussen 25 en 30 euro.

www.leffingeleurenfestival.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content