Laundry Day brengt 65.000 dance-liefhebbers in hogere sferen

De uitverkochte Laundry Day-editie bracht dit jaar de bezoekers in hogere sferen met podia die op science fiction filmsets lijken. Zo’n 65.000 dance-liefhebbers gingen uit de bol op de dreunende beats.

Zo’n 65.000 dance-liefhebbers gingen zaterdag uit de bol op de dreunende beats van Laundry Day in Antwerpen. Daarvoor zorgden een 130-tal dj’s vanop elf podia. De zestiende editie van het festival was helemaal uitverkocht.

Laundry Day was dit jaar volledig opgebouwd rond het thema ‘space’ en probeert de bezoekers met raketten, UFO’s, aliens en podia die wel science fiction filmsets lijken, in hogere sferen te brengen. Wie verkleed als zijn favoriete science fiction- of spaceheld naar het festival kwam, maakte kans op een voucher om in de kraampjes een Laundry Day-outfit uit te kiezen.

Als kers op de space-taart lieten de organisatoren in het Star Register veertien sterren registreren en benoemen naar optredende dj’s als Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Solveig, Laidback Luke en The Opposites. Ook een Laundry Day-ster schitterend vanaf nu aan de hemel. Naast de ster-dj’s stond er vooral ook lokaal talent op de podia, want het merendeel van de artiesten zijn Belgen. Het festival werd afgesloten met een vuurwerk. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content