Lady Gaga groot prijsbeest op MTV Movie Video Awards

De jaarlijkse MTV Movie Video Awards overhandigen acht van de zestien awards aan Lady Gaga’s extravagante videoclips. Spektakel verzekerd!

Zoals altijd draaiden ook dit jaar de MTV Movie Video Awards meer om de kwaliteit van de show dan om de kwaliteit van de in de prijzen vallende videoclips. Kanye West en Taylor Swift voerden een onderlinge ‘ik wil het laatste woord’-strijd op voor een publiek dat vooral geïnteresseerd was in de sterren, diens outfits en de emotionele trofeeoverhandigingen.

Van dat laatste waren er zestien te zien. Lady Gaga, grote overwinnaar van de avond, mocht acht awards mee naar huis nemen waarvan zeven voor de clip van ‘Bad Romance’. Daarnaast konden gelukkig ook nog enkele anderen zoals Eminem, Florence + the Machine en The Black Keys een moon man bemachtigen. Babyface van het jaar, Justin Bieber, werd gelauwerd als beste nieuwe artiest en kijkt daarmee uit naar de volgende jaren.


Wie nog meer wil weten, kan hier het overzicht van de winnaars bekijken of hieronder de winnende clip van Lady Gaga bewonderen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Griet Op de Beeck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content