Lady Gaga at Grammy Awards: she did it again!

Lady Gaga heeft wederom de show gestolen op de Grammy Awards. De popdiva vond er niet beter op te arriveren in een ei, sleepte drie beeldjes in de wacht en stelde haar nieuwe single voor.

Ongelooflijk maf. Dat zou wel eens een gepaste beschrijving kunnen zijn voor haar verschijning op de Grammy Awards. Lady Gaga is er weer maar eens in geslaagd de wereld met verstomming te slaan. Het popicoon, bekend om haar shockerende outfits en excentrieke kapsels, arriveerde op de rode loper van de Grammy’s in – jawel – een gigantisch blauw ei. Volgens medewerkers van de zangeres zat ze zo’n drie uur met zuurstofmasker in dat ding, om er tijdens de performance van haar nieuwe single ‘Born this way’ eindelijk uit te komen.


Naast haar veelbesproken performance mocht Lady Gaga ook driemaal op het podium kruipen om een award in ontvangst te nemen. De zangeres werd wederom gekroond tot hedendaagse ‘Queen of Pop’: ze kreeg prijzen voor ‘Best female pop vocal album’ en ‘Best female pop vocal performance’ voor ‘Bad Romance’. Ook haar video voor deze single werd beloond met de prijs ‘Best short form music video’.


Weetjes en geruchten over het fenomeen Gaga zijn er genoeg. Zo zou de zangeres drie vliegtuigen nodig hebben om haar kostuums te vervoeren, zou ze al haar geld investeren in nieuwe outfits en zou ze al minstens zes keer opgenomen zijn in het ziekenhuis, omdat ze zichzelf uithongert om in de kleinste kostuums te passen. De zangeres houdt niet enkel van designer clothes, maar heeft met Haus of Gaga haar eigen productieteam. Naast outfits maken ze ook kostuums, accessoires en decors voor Gaga’s shows. Hier vind je een foto-overzicht van haar vreemdste verschijningen.Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content