Laat je helpen met je festivaltent op Feest in het Park Oudenaarde

© REUTERS

Het festival zelf is donderdagavond geopend door Pomrad, alias van Antwerpse toetsenist Adriaan Van de Velde. Tot zondagavond treden er zeventig Belgische en internationale artiesten op.

Festivalgangers die kiezen voor een zorgeloos uitje konden voor het eerst op de website van de sportketen Decathlon een tent reserveren, die op de camping geleverd werd. “Campinggasten kunnen hulp krijgen bij het opstellen en afbreken, er is zelfs een mini-store voor wie bijvoorbeeld een slaapzak of gasbonbon vergat”, verduidelijkt woordvoerder Michiel Desmet (Fi:hP).

Het festivalterrein aan de Donkvijvers is heringericht. Waar vorig jaar de Elektropedia-room stond, staat nu het hoofdpodium Grandmix en rond de Elektropedia room werd een feestzone met heuse kermisattracties gebouwd. Er is nog geen enkele avond uitverkocht, al liep de voorverkoop goed, zegt de organisatie. “En het weer op de openingsavond was fantastisch, het terrein ligt er feilloos bij en ook de weersvoorspellingen voor de komende dagen klinken veelbelovend”, aldus nog Desmet.

Op Fi:hP zijn verschillende genres vertegenwoordigd, naast funk & soul (The Excitements, Soulshakers), reggae (Tanya Stephens, Busy Signal, Pow Pow Movement), hiphop (The Opposites, Kraantje Pappie), pop & rock (Gary Clark Jr., Magnus, Beaty Heart) en drum ‘n’ bass, dubstep, house en elektro: Dr. Lektroluv, Rusko, Mumbai Science, dj Marky ft. Stamina MC.

(Belga/MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content