Kwartfinale Rode Duivels te volgen op festivalweide Rock Werchter

Rode Duivels-gekte op Rock Werchter, in 2014. © Belga

Net als tijdens het WK twee jaar geleden, kunnen festivalgangers ook dit jaar de prestaties van de Rode Duivels live volgen op grote schermen, opgesteld de Werchter-weide.

De organisatie had grote schermen beloofd indien de Rode Duivels de kwartfinale van het EK zouden halen. Nu het zover is, belooft het vrijdag behoorlijk druk te worden in de directe omgeving van de beeldschermen die op de weide zullen opgesteld worden. Ook in The Hive, het entertainmentgedeelte van de festivalcamping, zal de wedstrijd live te volgen zijn. Het uurschema van de optredens wordt niet gewijzigd.

De kwartfinale tegen Wales start om 21 uur, net op het moment dat Robert Plant and the Sensational Space Shifters hun concert in The Barn afsluiten. Een uurtje later (om 22.05u) treedt Parov Stelar aan. The Offspring beklimt om 21.20u de Main Stage. The 1975 schiet om 21.05u in KluB C in actie. Gezien de huidige Rode Duivels-gekte, is het niet ondenkbaar dat deze bands vrijdag aantreden voor anderhalve man en een paardenkop. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content