Komt Arcade Fire op 24 november naar Gent?

Michael Ilegems
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

Arcade Fire speelt dezer dagen kleinschalige concerten als The Reflektors. Mogelijk houden ze op 24 november halt in Gent.

Naar aanleiding van hun nieuwste album Reflektor, speelde Arcade Fire de afgelopen dagen enkele kleinschalige, felbegeerde concerten op geheime locaties in onder meer Montreal, Brooklyn en Miami. De band trad voor deze gelegenheden aan als The Reflektors, en verplichtte zijn toeschouwers om verkleed te komen.

In november zet het Canadese gezelschap rond Win Butler en Régine Chassagne deze minitournee voort, en maakt het tussenstops in onder meer Londen (op 11/11 en 12/11), Glasgow (op 15/11 en 16/11) en Parijs (op 22/11). Arcade Fire Tube – een fan-account van de band op Twitter, dat de jongste tijd echter al vaker juiste informatie deelde rond het album en de optredens – meldt nu dat er op 24 november mogelijk ook een concert zal plaatsvinden op een niet nader genoemde locatie in Gent. De band zelf heeft deze show vooralsnog niet bevestigd.

Vast staat dat tickets bemachtigen voor deze intieme concertreeks niet evident is omdat de plaatsen beperkt zijn, en dat de prijzen onwaarschijnlijk hoog kunnen oplopen. Het duurste kaartje voor hun show in Brooklyn circuleerde op het internet voor … 9.999 dollar.

Possible gig in Ghent, Belgium, on Nov 24.

— Arcade Fire tube (@ArcadeFiretube) October 31, 2013

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content