Keith Richards sluit samenwerking met Jack White niet uit

Gitarist Keith Richards ziet samenwerking tussen The Rolling Stones en Jack Black helemaal zitten. “De deur staat wagenwijd open”.

Veel kans dat de volgende album van de The Rolling Stones geproduced zal worden door Jack Black, frontman van wijlen The White Stripes. Gitarist Keith Richards ziet zo’n samenwerking in het teken van de 50e verjaardag van de band alvast helemaal zitten. Dat vertelt hij aan muziektijdschrift Rolling Stone. “De deur staat wagenwijd open”, voegt hij eraan toe.

De band heeft zich voorgenomen om in juli hun grote comeback te plannen. Mogelijk liggen er zelfs een aantal nieuwe songs in het verschiet.

De Stones hebben al in 2002 met The White Stripes het podium gedeeld. De twee gitaristen Richards en Black hebben samen zelfs nog onuitgebracht materiaal uit 2009 in hun schuiven liggen. Een nieuwe samenwerking valt zeker niet uit te sluiten.

Keith Richards, Mick Jagger, Ronnie Wood en Charlie Watts hebben aangekondigd dat ze voor 2013 enkele enorme shows op het programma hebben staan en dat er een documentaire zal komen. Zeker is dat de 50e verjaardag niet onopgemerkt voorbij zal gaan. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content