Kanye West en Stromae maken videoclip ‘Alors On Dance’

De jonge Belgische zanger Stromae – van het aanstekelijke ‘Alors On Dance’ – boekt wereldwijde successen. In september neemt hij een videoclip op met hiphopper Kanye West.

Het aanstekelijke dancepopnummer ‘Alors On Dance’ – van de jonge Belgische muzikant Stromae – stond wekenlang glansrijk op kop in de Europese charts. ‘Het is het allereerste Franstalige nummer dat meer dan een miljoen keer tegen betaling gedownload werd,’ onderstreept Olivier Nusse, directeur-generaal van Mercury France. De artiest zit inmiddels onder de hoede van het onafhankelijke platenlabel Mercury/Vertigo van Universal Music France. Ook over Het Kanaal is de song- en albumtitel een succes in wording. De hit wordt op zowat elke belangrijke radiozender van het Verenigd Koninkrijk platgedraaid, waaronder BBC’s Radio One.

Bovendien is Stromae ook klaar om de VS in te palmen. Internationale hiphopster Kanye West raakte verslingerd aan het nummer en participeerde aan een Engelstalige rapremix. In september gaat Stromae trouwens met Kanye een videoclip opnemen van die Engelstalige versie.

Bekijk hier nog eens de officiële videoclip van Stromae.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Beluister hier de remix van ‘Alors On Dance’ van Kanye West ft. Gilberte Forte:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Andreas Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content