Kan u vrijdag eindelijk de nieuwe Frank Ocean beluisteren?

© REUTERS

Een opvolger van Frank Oceans debuutplaat Channel Orange uit 2012: het lijkt er dan toch van te komen. Vrijdag zou de Amerikaanse neo-soulzanger na vijftien eerder geplande releasedata zijn tweede album Boys Don’t Cry uitbrengen, zo meldt een anonieme bron aan The New York Times.

Oceans nieuwe werk zal eerst twee weken exclusief bij Apple beschikbaar zijn en pas daarna ook op andere plekken. Naast het album mogen fans van de artiest ook een video en een geprinte publicatie van Boys Don’t Cry verwachten in Apple Stores.

Maandag liet Ocean al een mysterieuze livestream op de wereld los, waaruit afgeleid kan worden dat het deze keer ook echt zover is. Al sinds 2014 wordt het publiek warm gemaakt voor de nieuwe plaat, maar ook op de eerder geplande releasedatum 3 juni 2015 werden de verwachtingen niet ingelost. Zowel Apple als de woordvoerder van het platenlabel van de artiest wilden alvast geen reactie kwijt aan The New York Times.

Met zijn debuut Channel Orange wist Ocean in 2012 een Grammy in de wacht te slepen en lauwerden critici zijn muziek. Of zijn nieuwste creatie even positief onthaald wordt, weten we vanaf vrijdag. Enfin, waarschijnlijk.

(JL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content