Kaiser Chiefs en Amy MacDonald vervolledigen affiche TW Classic

Naast Kaiser Chiefs en Amy MacDonald, zakken ook The Scabs en ’t Hof van Commerce op 23 juni af naar de festivalweide van TW Classic. De affiche is daarmee compleet.

De Belgische rockers van The Scabs bijten op 23 juni de spits af. Voor de groep rond Guy Swinnen is het de vierde keer dat ze op de rockweide van Werchter mogen aantreden. In ’83 en ’92 stonden ze op het podium van ‘Torhout/Werchter’. In 2008 speelden ze al eens op TW Classic,in het kader van de reünieconcerten voor hun 25 jaar carrière.

Ook de Belgen ’t Hof van Commerce en De Kreuners staan op de affiche van TW Classic 2012.

Sting & Lenny Kravitz

Sting en Lenny Kravitz hadden akl een tijdje geleden hun komst bevestigd. Lenny Kravitz is headliner en zal TW Classic met een spervuur aan hits en klassiekers afsluiten. Zijn jongste album “Black and White America” (2011) beschouwt hij als de meest persoonlijke en diverse collectie uit zijn carrière.

Sting, die wereldberoemd werd als frontman van The Police, heeft voor de Back To Bass Tour (2011-2012) zijn solohits en een aantal nummers van The Police ontmanteld en uitgepuurd. De oefening past in de viering van 25 jaar solocarrière.

Een kaartje voor TW Classic kost 69 euro in voorverkoop en kan besteld worden via proximusgoformusic.be, 0900 2 60 60, ticketnet.be en is verkrijgbaar in alle Free Record Shops en Fnac filialen. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content