Justin Timberlake zal optreden tijdens Eurosongfinale

© Reuters

Dat kondigde de organisatie van het muziekevenement zelf aan via Twitter. De Amerikaanse artiest stelt er zijn nieuw nummer Can’t Stop The Feeling voor.

‘We zijn trots om een van werelds grootste artiesten te mogen verwelkomen. Het is een eer en een grote inspiratiebron voor ons allemaal,’ zegt Martin Österdahl, uitvoerend producent van Eurosong 2016.

Tijdens het gastoptreden zal Timberlake zijn nieuw nummer Can’t Stop The Feeling brengen. Hij schreef het samen met de Zweedse songwriters Max Martin en Shellback. De song is bovendien de soundtrack van Trolls, een Dreamworks-animatiefilm die later dit jaar in de bioscoop verschijnt. Justin Timberlake is ook de uitvoerend producent voor de filmmuziek.

Daarnaast bevestigde de zanger vrijdag tijdens een radio-interview dat hij werkt aan een nieuw album. Het is nog niet bekend wanneer de opvolger van The 20/20 Experience – 2 of 2 zal verschijnen.

Dinsdag vindt de eerste halve finale plaats. De Belgische inzending, Laura Tesoro, treedt aan tijdens de tweede halve finale op donderdag. Zaterdag staat de finale gepland.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(EL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content