Justin Timberlake en Macklemore grote kanshebbers op MTV Video Awards

© Reuters

De genomineerden voor de MTV Video Music Awards zijn bekend gemaakt. Justin Timberlake en Macklemore & Ryan Lewis zijn elk zes keer genomineerd voor een award. De prijzen worden op 25 augustus uitgereikt in New York.

De genomineerden voor de MTV Video Music Awards zijn bekend gemaakt. Justin Timberlake en Macklemore & Ryan Lewis zijn elk zes keer genomineerd voor een award. De prijzen worden op 25 augustus uitgereikt in New York. Dat meldt de VRT.

De Amerikaanse zanger Justin Timberlake bracht dit jaar een langverwacht nieuw album uit, terwijl het hip-hop duo Macklemore & Ryan Lewis hoog in ranglijsten stonden genoteerd met hun hits ‘Thrift Shop’ en ‘Can’t hold us’.

De belangrijkste categorie is die van ‘Video van het jaar’, waar zowel Justin als Macklemore genomineerd zijn. Ook de videoclips van ‘Locked out of heaven’ van Bruno Mars, ‘I knew you were trouble’ van Taylor Swift en ‘Blurred lines’ van Robin Thicke feat. T.I. and Pharrell dingen mee in die categorie.

Verder is ook Bruno Mars vier keer genomineerd en zijn Pink, Thicke, Miley Cyrus en 30 Seconds to Mars elk drie keer genomineerd. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content