Justin Bieber zegt concert in Lissabon af

Tieneridool Justin Bieber stelt zijn fans voor raadsels. Na een opgemerkte passage in Londen, met een veel te laat optreden en een kleine instorting, heeft hij nu een concert in Lissabon afgelast.

De 19-jarige Justin Bieber stelt zijn fans meer en meer voor raadsels. Nadat hij onlangs tijdens een concert in Londen was ingestort, heeft de Canadese zanger één van de twee in Lissabon geplande concerten afgelast. Volgens concertpromotor Every Thing Is New is de reden voor de afgelasting “onvoorziene omstandigheden”.

Het concert was voor dinsdag gepland. Vandaag/maandag zou Bieber wel optreden in de Portugese hoofdstad. Een week geleden begon Bieber met uren vertraging aan zijn eerste concert in Londen. Enkele dagen later werd hij tijdens zijn optreden onwel en moest hij de show twintig minuten onderbreken.

Zaterdag had het populaire Portugese dagblad Correiro da Manha geschreven dat de kaartenverkoop voor het concert van dinsdag 12 maart was opgeschort, wellicht vanwege magere vraag. Amerikaanse media speculeren dat de afzegging te maken kan hebben met de ademnood waarmee Bieber in Londen te kampen had. Of zijn het gewoon sterallures?

De Believe-tournee van Bieber verloopt niet vlekkeloos. Tijdens de openingsshow in het Amerikaanse Glendale ledigde hij de volle inhoud van zijn maag voor de voeten van een achtergronddanseres. Een glas melk net vóór het optreden was toen de boosdoener. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content