Justin Bieber weigerde nummer geschreven door Frank Ocean en Tyler, The Creator

Het Canadese tieneridool maakt zijn reputatie van enfant terrible de laatste tijd meer dan waar. Nu raakte ook bekend dat Bieber een nummer, geschreven door hiphoppers Tyler, The Creator en Frank Ocean, weigerde.

Tyler, The Creator, leider van het hiphopcollectief Odd Future maakte samen met Frank Ocean, die begin juli op Rock Werchter zal staan, een song voor Bieber’s derde album ‘Believe’. De plaat kwam vorig jaar uit, maar zonder het desbetreffende nummer.

Ondanks het feit dat Bieber zijn werk in de vuilbak kieperde, wil Tyler, The Creator nog steeds samenwerken met hem. Dat zei hij in een interview met muziekwebsite Billboard. “Ik heb zoveel beats en songs, maar er is nog niemand die me een kans geeft. Ik wil Justin Bieber voor een maand meenemen en hem opsluiten in een kooi waar we samen muziek maken. Hij is een van de meest succesvolle mensen in de wereld, maar zijn muziek zou veel strakker kunnen zijn”, klinkt het. Toch mag Tyler, The Creator niet treuren, want hij zal als rapper te horen zijn op het nieuwe album van Miley Cyrus.

Eerder deze maand kwam Bieber al in opspraak nadat hij jonge fans urenlang had laten wachten tijdens een optreden. Zijn ‘Believe’-tournee loopt niet bepaald op wieltjes. De zanger werd verschillende keren ziek en moest een concert afzeggen. Het lijkt wel alsof Bieber sinds de breuk met Selena Gomez het noorden kwijt is. (CS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content