Jongeren kamperen aan Sportpaleis voor Justin Bieber

Beliebers bij de vorige passage van Justin in België. © BELGA

Aan het Sportpaleis in Antwerpen hebben enkele tientallen jonge fans van de Canadese popster Justin Bieber de nacht van dinsdag op woensdag buiten doorgebracht om woensdag zeker als allereersten de zaal binnen te mogen waar hun idool ’s avonds optreedt. De lokale politie probeerde de fans nog naar huis te sturen, maar het mocht niet baten.

Justin Bieber treedt woensdag en donderdag op in Antwerpen in het kader van zijn Purpose World Tour. Beide concerten zijn al lang uitverkocht. Het is er de kamperende fans dan ook vooral om te doen om op de eerste rij te staan. De meesten hadden zich met kampeerspullen voorbereid op een koude nacht.

De Antwerpse politie stuurde dinsdagavond nog een ploeg ter plaatse om met de “Beliebers” in gesprek te gaan, maar die wilden van geen wijken weten. In theorie overtraden ze de politiecodex en konden ze opgepakt worden voor bijvoorbeeld het verstoren van de openbare orde, maar zo ver kwam het uiteindelijk niet. De politie noemt het kampeergedrag echter wel “ten zeerste af te raden”. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content