‘Jij & Ik’: De Magnus-versie van Jan Smits hit (Video)

© gf

‘Omdat ik graag in het Nederlands zing’, zo verklaarde Tom Barman zijn keuze voor een Magnus-uitvoering van Jan Smits hit ‘Jij & Ik’ tijdens het 3FM-radioprogramma Giel. De Nederlander is alvast vereerd.

De passage van het Magnus-trio Tom Barman, CJ Bolland en Tim Vanhamel in de studio van het Nederlandse radioprogramma 3FM zorgde voor een aparte cover van ‘Jij & Ik’, een nummer waarmee Jan Smit het in Nederland (en België) lang niet slecht doet in de populaire hitlijsten.

De met groovende synths en gitaren volgepakte versie had alvast ‘de zegen en goedkeuring’ van de Nederlandse zanger. ‘Wat ik bijzonder fijn vind is dat ze de catchy ‘Eyo Eyo’-kreet behouden hebben’, voegde hij er nog aan toe.

Tijdens het programma is het de gewoonte dat de gast een nummer uit de Mega Top 50 covert. Barman koos voor Smit omdat ‘omdat hij graag in het Nederlands zing en omdat het ook het enige Nederlandstalige nummer in de lijst was’, aldus de Antwerpenaar. Triggerfinger deed het eerder met een cover van ‘I Follow Rivers’, met het gekende succes achteraf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content