Jennifer Lopez krijgt 2.500ste ster op Hollywood Walk of Fame

De Amerikaanse zangeres en actrice is de 2.500ste beroemdheid die een eigen stervormige tegel krijgt op de bekende Hollywood Boulevard.

De Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Lopez heeft een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. Het was een bijzonder exemplaar. Ze is immers de 2.500ste beroemdheid die een eigen stervormige tegel krijgt op de bekende Hollywood Boulevard. De zangeres was zichtbaar opgetogen tijdens de onthulling. Er waren flink wat fans en kijklustigen afgekomen.

“Ik ben extreem gelukkig. Het lijkt allemaal surrealistisch, maar het is toch reëel. Het is echt formidabel”, reageerde Loppez. Onlangs raakte bekend dat de Amerikaanse actrice een rol krijgt in een film over de 33 Chileense mijnwerkers die in 2011 liefst 69 dagen opgesloten zaten onder de grond. De opnames gaan later dit jaar van start.

Lopez werd door het Amerikaanse magazine Forbes in mei uitgeroepen tot de meest invloedrijke celebrity van 2011. De latino-zangeres stootte daarmee Lady Gaga van haar troon. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content