‘Jay Z is een mafkees’ (Josh Homme)

Josh Homme en Jay Z, het zijn niet meteen de beste vrienden. De crew van de rapper liet Queens Of The Stone Age fouilleren op een festival in Philadelphia. Maar dat was niet naar de zin van Josh Homme.

Queens Of The Stone Age was begin september te gast op het Made In America Festival, georganiseerd door Jay Z, maar Josh Homme heeft er een kleine kater aan overgehouden. De frontman van de stonerrockformatie was niet opgezet met de manier waarop hij en zijn makkers werden ‘verwelkomd’ door de security-crew van de rapper.

‘Die Jay Z is een mafkees. Hij vraagt aan zijn security-mensen om de bands van zijn eigen festival te controleren’, vertelde hij op de Canadese radiozender CBC2. ‘Ik waarschuwde hen: Als jullie mijn tas openen, dan spelen we niet. Kies jullie maar of Queens Of The Stone Age straks op het podium staat.’

Volgens Homme wilde Jay Z het nog goedmaken met een dure fles champagne ‘Ace of Spades’ uit zijn eigen collectie. Maar dat was niet alles. ‘Hij wilde ook een foto van de band met de fles in de hand.’ Dit was de spreekwoordelijke druppel. ‘Het voelde niet aan als een cadeau. Dat is pure marketing. Ik heb die fles op de grond kapot gegooid en hem wandelen gestuurd. ‘ De arme rapper kreeg nog een rake ‘you should fuck off’ naar het hoofd geslingerd.

Queens Of The Stone Age dook alsnog het podium op en leverde een setje van 13 nummers. Op de affiche stonden onder andere Nine Inch Nails, Phoenix en zijn eigen vrouw Beyonce. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content