Jackson Five plannen reünietour met hologram van Michael Jackson

The Jackson Five willen tijdens hun reünietour Michael Jackson tot leven wekken via een hologram. De broers van de King of Pop haalden inspiratie uit het ‘optreden’ van Tupac op Coachella.

Na de dood van Michael Jackson kondigden zijn broers een reünietour aan ter ere van de King of Pop. The Jackson Five willen dat eerbetoon extra kracht bijzetten door op de tour een hologram van hun overleden broer te gebruiken.

De broers van Michael Jackson haalden de mosterd bij Dr. Dre en Snoop Dogg. Het rapduo pakte op het Amerikaanse festival Coachella uit met een hologram van de overleden rapper Tupac Shakur.

De vier originele leden van de Jackson Five die nog in leven zijn -Jermaine, Jackie, Tito en Marlon- hebben allen toegezegd voor de reünie. Randy Jackson -de jongste broer die midden jaren zeventig Jermaine verving- doet niet mee.

The Jackson Five kende zijn grootste successen eind jaren zestig en begin jaren zeventig bij het Motown Label. Ze scoorden verschillende nummer een-hits waaronder ‘I Want You Back’, ‘ABC’ en ‘I’ll Be There’. (BW)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content