Jack White haalt uit naar muzikale collega’s

© nvt

Tijdens een concert heeft de Amerikaanse muzikant flink uitgehaald naar zijn collega’s uit de muzieksector. Hij was niet mals voor onder andere Foo Fighters en Katy Perry.

Rolling Stone schrijft over een concert van Jack White waarin hij geen blad voor de mond nam. “Steeds meer muzikanten gebruiken geen microfoon meer. Negentig procent van de zangers gebruiken geen microfoons met kabel,” aldus de zanger, die volgens het tijdschrift uithaalt naar Katy Perry.

Daarna was het de beurt aan de Foo Fighters: “Een tweede gitarist die dezelfde dingen speelt als ik, zodat als ik de fout in ga je zeker weet dat hij in elk geval nog aan het spelen is.” Maar ook Rolling Stone zelf werd uitgebreid besproken tijdens zijn tirade. Zo zou het blad, dat gesponsord wordt door de familie Kardashian, over niets anders schrijven dan de outfits van Taylor Swift en weigert een cover te maken in zwart/wit tenzij deze persoon overleden is.

“Tegenwoordig mag je blijkbaar niet gewoon meer tegen je eigen fans praten zonder dat het een tirade genoemd moet worden. Ik moet nu stoppen want anders wordt dit een Kanye West-achtige situatie voor Rolling Stone om over te schrijven,” ronde hij zijn babbel af. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content