Jack White covert Stevie Wonder samen met de Muppets

© /

Voor de seizoensfinale van The Muppets coverde Jack White het nummer You Are the Sunshine of My Life van Stevie Wonder. De cover wordt uitgebracht op vinyl door Third Man Records en is beschikbaar op Apple Music.

Speciaal voor de seizoensafsluiter van The Muppets mocht Jack White gisteren een cover brengen van de Stevie Wonder-klassieker You Are the Sunshine of My Life. Hij werd daarin bijgestaan door de Muppets-huisband The Electric Mayhem. Zijn bescheiden verschijning op de set werd al een paar dagen geleden bekend gemaakt.

Het label Third Man Records van White maakte herhaaldelijk bekend dat ze de cover gaan uitbrengen op vinyl. Bovendien is het nummer vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar op iTunes.

Duet met Kermit

Eerder deze week verscheen White al in een reclamespot met het allerbekendste pesonage van de Muppets: Kermit de Kikker. Samen zongen ze een duet van het bekende nummer Fell in Love With a Girl van The White Stripes. Dit fragment hintte naar de verschijning van de artiest op The Muppets.

Het is niet de eerste keer dat een bekende muzikant een exclusieve intrede maakt op The Muppets. Artiesten als CeeLo Green, Jack Black en Dave Grohl deden het White al voor.

Hieronder kan u de cover door Jack White & The Electric Mayhem zelf bekijken.

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content