‘I Touch Myself’-zangeres sterft op 53-jarige leeftijd

Chrissy Amphlett, de frontvrouw van de Australische groep ‘Divinyls’ is overleden. Ze werd 53 jaar. De laatste jaren van haar leven leed de zangeres aan multiple sclerosis en borstkanker.

Het was echtgenoot en muzikant Charles Drayton, die liet weten dat de zangeres overleden was aan de gevolgen van de twee ziektes, ‘waar ze heel moedig en waardig tegen vocht’. Christina ‘Chrissy’ Amphlett was het gezicht van de Australische band ‘Divinyls’. Hun grote succes behaalde ze in 1991 met de hit ‘I Touch Myself’.

‘Australia’s first rock chick’ maakte samen met de rest van de groep zes albums tussen 1982 en 1996. In 2006 maakte ze een korte comeback, tot dat de zangeres een jaar later aankondigde dat ze multiple sclerosis had. In 2010 moest ze ook het spijtige nieuws bekend maken dat ze aan borstkanker leed. Omdat ze ook ms-patiënte was, konden bestraling en chemo niet gebruikt worden in haar strijd tegen kanker. (XVdL)

Divinyls – I Touch Myself

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content