Headliners Student Kick-Off in Gent bekend

© BELGA

Urbanus & De Fanfaar, Cleymans & Van Geel en Scala & Kolacny Brothers zullen het academiejaar in Gent aftrappen. De inkom voor Student Kick-Off bedraagt 1 euro en gaat integraal naar het goede doel.

Student Kick-Off, het welkomstfestival voor en door studenten, vindt op 28 september voor de elfde keer plaats op het Sint-Pietersplein in Gent. Er komen twee podia, een Student Village en randanimatie. De catering werd in een nieuw jasje gestoken, zegt de organisatie. “Op vraag van de studenten naar meer diversiteit, vegetarische alternatieven en gezonde maaltijden, wordt er dit jaar een foodtruck village samengesteld.”

De line-up is nu volledig. “Urbanus & De Fanfaar zullen het festival met een knaller openen. In de (voor)avond volgen dan nog Cleymans & Van Geel en Scala & Kolacny Brothers.” Op het programma staan verder Suspenders’ Gravity, Momma Said So, Gestapo Knallmuzik, Wallace Vanborn, Shakers ft. MC Mota en Skyve Soundsystem.

De inkom bedraagt 1 euro en gaat integraal naar Students for Students, een organisatie die kinderen in derdewereldlanden kans op onderwijs geeft. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content