Haim staat op 2 december in Trix

Haim concerteert op 2 december in Trix in Antwerpen. Wie het Pukkelpopconcert van de zussen Este, Danielle en Alana Haim wil overdoen, kan vanaf 22 augustus tickets kopen.

‘Luide gitaren, hevige drums en een zware sound: Haim heeft meer in huis dan drie popsingles’, oordeelde onze man (GZ) op de slotdag van Pukkelpop. Wie het gebalde concert van de gezusters Haim wil overdoen, moet op 2 december in het Antwerpse Trix zijn.

De drie dames staan dit jaar dan toch nog op de podiumplanken van een Belgische zaal. In april werd hun uitverkocht concert in de Ancienne Belgique, Brussel, in allerijl afgelast toen bleek dat hun debuutalbum niet tijdig in de plooi zou zijn. Ook hun passage in het Antwerpse Sportpaleis, als voorprogramma van Rihanna, cancelden ze. Haim was wel present op Rock Werchter en op de slotdag van Pukkelpop.

De debuutplaat is intussen in kannen en kruiken, en ligt op 23 september in de winkel. De ticketverkoop van het Trix-concert gaat donderdag 22 augustus van start, om 10u. (DB)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content