Haim dan toch geen voorprogramma van Rihanna?

Wie afzakt naar het Antwerpse Sportpaleis om er de drie gezusters Haim aan het werk te zien als voorprogramma van de Amerikaanse r&b-zangeres Rihanna, zal waarschijnlijk op de kin mogen kloppen.

Wie vanavond (5 juni) afzakt naar het Antwerpse Sportpaleis om er de drie gezusters Haim aan het werk te zien als voorprogramma van de Amerikaanse r&b-zangeres Rihanna, zal waarschijnlijk op de kin mogen kloppen. Volgens verschillende bronnen zou het muzikale trio haar optreden hebben afgezegd. Er is echter nog geen bevestiging van de band zelf.

Het ziet ernaar uit dat Haim haar Belgische fans voor een tweede keer moet teleurstellen. Midden april cancelde de nieuwbakken popsensatie haar optreden in de Brusselse Ancienne Belgique, omdat hun debuutplaat nog niet helemaal klaar was. Wie ze alsnog aan het werk wou zien, kreeg een herkansing in het Antwerpse Sportpaleis, alwaar de zussen het voorprogramma van Rihanna zouden verzorgen.

De meisjes maken zich niet populair, want nu zou Haim opnieuw haar passage aan ons land afzeggen. Het nieuws moet echter nog bevestigd worden door de band zelf. (JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content