Gwen Stefani: Nooit meer een soloalbum

© Reuters

No Doubt zangeres Gwen Stefani is niet van plan nog eens een soloalbum te maken.

Op 24 september verschijnt het nieuwe album van No Doubt met de titel Push and Shove, het eerste album van de Californische band in tien jaar.

Die tien jaar gebruikte Stefani, naast het krijgen van twee kinderen, aan de twee soloalbums Love, Angel, Music, Baby en The Sweet Escape. Ze werkte daarvoor samen met de topproducers Dr Dre en The Neptunes.

In een interview met de Britse krant The Sun vertelt Stefani dat het leuk, maar tegelijk intimiderend was om met mensen te werken die je zelf beschouwt als genieën. Je maakt jezelf daarmee heel kwetsbaar.

Nu ze die ervaring achter de rug heeft, voelt ze niet de behoefte nog eens alleen de studio in te duiken. ‘Ik ben blij dat ik bij No Doubt hoor. We zijn overigens nooit uit elkaar geweest. De afgelopen jaren hebben we telkens samen aan allerlei projecten gewerkt en daarbuiten zagen we elkaar op verjaardagen en feestjes.’

Bekijk alvast de videoclip van de single Settle Down. (MS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content